Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
PRESS

SPORT

 Sedmi dan natjecanja na Europskim igrama u Minsku
EI, Minsk: Streličar Mario Vavro donio Hrvatskoj četvrtu medalju
 
Europske igre
 

PRESS:  Sport

 

 

STRELIČARSTVO

 

Sedmog natjecateljskog dana na Europskim igrama u Minsku hrvatskim sportašima stigla je četvrta medalja, a osvojio ju je streličar Mario Vavro u pojedinačnoj konkurenciji discipline složeni luk. 

 

Do borbe za odličje Vavro je ostvario dvije pobjede - nad Fincem Mikkeom Juutilainenom (145-142) i Francuzom Amauryjem Delocheaom (142-132). U polufinalnom dvoboju s Nizozemcem Michaelom Schloesserom odlično se držao i za malo ispustio ulaznicu za finale (142-145). U borbi za treće mjesto svladao je Britanca Adama Ravencrofta (145-139) i zasluženo se okitio broncom.

...

Streličarima je, jednako kao i streljašima, bio iznimno težak dan za “pucanje”. Nestabilno vrijeme - vjetrovito, s čestim naletima kiše - dovoljno za smetnje i dekoncentraciju. Mario Vavro odolio je svim izazovima meteorološke naravi, njegove kolegice iz streljaštva nisu u tome uspjele. Snježana Pejčić i Marta Zeljković nastupile su u trostavu zračne puške na 50 m i zauzele 26. i 27. mjesto. 

Drugu vrstu peha imao je Filip Ude koji nije prošao u subotnji finale gimnastičkog višeboja. Imao je zapravo vrlo nezgodan pad s konja s hvataljkama i završio je kvalifikacijski nastup kao 29.  

Kajakašica Anamaria Govorčinović zauzela je 4. mjesto u B finalu discipline K1 500 m (ukupno 13.), a budući da ove godine, upravo zbog EI u Minsku, nema europskog prvenstva mirnovodaša, solidno je to ostvarenje u najjačoj konkurenciji Starog kontinenta. 

Stolnotenisači su u momčadskom dijelu natjecanja zapeli u četvrtzavršnici. Bolji sa 3-2 bili su Šveđani. Andrej Gaćina i Frane Kojić otvorili su meč svladavši sa 3-1 Karlssona i Perssona, potom je još jednu pobjedu istim omjerom donio Tomislav Pucar (protiv Karlssona), ostali dvoboji pripali su švedskim izabranicima.

Jedno od najugodnijih hrvatskih iznenađenja na Igrama u Minsku, badmintonašica Maja Pavlinić, nije uspjela prirediti novu senzaciju. Završila je nastup u šesnaestini finala porazom (7-21, 11-21) od europske prvakinje, Ruskinje Jevgenije Kosetskaje. 

 

Petak je dan velikih događaja za hrvatske boksačke predstavnike u Minsku.

Oko 17 sati Marko Milun se bori za finale superteške kategorije (s Ukrajincem Viktorom Vihristom), a iza 22 sata polufinalni meč očekuje i Tonija Filipija (s Rusom Muslimom Gadžimagomedovim). S nastupima kreću i hrvači - Ivan Lizatović (do 60 kg) i Božo Starčević (do 77 kg)

 

 Drugi upravo čitaju...
 

 

 

PRESS - UCM

Foto: 1. Izvor

 

 

 

Priredio: Mario Mehaković

Izvor: Hina

Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

 

 

 

Sport

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 290 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com