Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
PRESS

SPORT

Iako je Gulbis bio veća prijetnja nego što su to bili Auger-Aliassime i Donskoj, Karlović nije dopustio suparniku da mu oduzme servis
Karlović preko Gulbisa do polufinala u Indiji
 
Karlović
 

PRESS:  Sport

 

 

TENIS

 

 

Hrvatski tenisač Ivo Karlović izborio je mjesto u polufinalu ATP turnira u indijskom Puneu, gdje je sa 7:6 (5), 7:6 (5) svladao Latvijca Ernestsa Gulbisa (ATP - 95.) i tako u njihovom četvrtom dvoboju stigao do prve pobjede.


I u trećem dvoboju na ovom turniru Karlović nije dopustio suparniku da mu oduzme servis, iako je Gulbis bio veća prijetnja nego što su to bili Kanađanin Felix Auger-Aliassime i Rus Jevgenij Donskoj.

...

Gulbis je imao jednu priliku za 'break' u prvom i još dvije u drugom setu, ali je 39-godišnji veteran ATP Toura svaki put odlično servirao. Gulbis je uspio zadržati Karlovića bez ijedne prilike za 'break' u ovom dvoboju, ali je u oba odlučujuća gema morao priznati Karlovićevu premoć.

- sadržaj se nastavlja -

 

 Drugi upravo čitaju...
 

 

U prvom setu je naš tenisač poveo 4:1 i lakoćom zadržao prednost, dok je u 'tie-breaku' drugog seta Gulbis vodio 5:3, prije nego što je Karlović nanizao četiri poena i stigao do svog prvog polufinala na ATP turnirima nakon prošlogodišnjeg turnira u Houstonu. Tamo ga je u polufinalu zaustavio Amerikanac Tennys Sandgren.

Karlović je protiv Gulbisa imao visokih 72% pogođenih prvih servisa, zabio je 25 asova, te imao realizaciju od 85% prvog i 52 % drugog servisa. 

Polufinalni dvoboji su na rasporedu u petak, a Karlović čeka boljeg iz dvoboja Belgijca Stevea Darcisa i Tunižanina Maleka Jazirija.

PRESS - UCM

Foto: 1. Sanjin Strukic/PIXSELL

 

 

 

Priredio: Mario Mehaković

Izvor: DPCM/Hina/HRT

Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

 

 

 

Sport

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 215 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com