Open menu

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

PRESS

KOMENTAR
Reći ću vam samo jednu stvar: zvizda je s kokardom razarala Vukovar! Zvizda vam materina...
 DA SAM ZNAO... Sada se kajem što sam im dopustio da vas amnestiraju i aboliraju
 
Zvizda

 

 

PRESS: Komentar

 

 

ZVIZDA VAM MATERINA BIJEDNICI - TITA, PARTIJE I PETOKRAKE SLJEDNICI!

 

 

Sudjelovao sam u obrani Hrvatske i Hrvata,  ratovao sam protiv agresora koji je palio, granatirao, ubijao moj hrvatski narod 90-tih baš kao što je to činio i kasnih 40-tih. Vršio je taj agresor agresiju na hrvatskog čovjeka i hrvatsku zemlju.

 

To je činio ljeta gospodnjeg 1945., isto tako, istim načinom no svirepijim od 90-95. Rušio je, žario, palio, protjerivao, masakrirao baš pod simbolima kojima se vi kitite i dičite; pod simbolima i obilježjima Jugoslavije, obilježjima vaše antihrvatske bratije , partizana i Komunističke partije.

...

Branio sam Hrvatsku i hrvatski narod od tih i takvih simbola okićenih na neprijateljskom ljudstvu i tehnici koji su na moj narod, žene, djecu, starce, ognjište i Dom jurišali. Nosio sam za razliku od njih i vas simbole i obilježja hrvatske državnosti pri tom otporu agresoru i njegovim simbolima, a pozdravljali smo se sa dva najstarija pozdrava: 'Hvaljen Isus i Marija' i 'Za Dom spremni'.

 

Da sam znao kako bi bilo bolje nakon što smo te vaše idole i simbole u naumu i njihovoj agresiji pobijedili i porazili, ponašati se i biti poput njihovih i vaših predaka, idola i simbola; da sam znao kako je trebalo od njihovih i vaših učiti i prepisivati pa umjesto njima i vama oprostiti i sve vas abolirati, kako je uputnije po tom nauku vaših idola i simbola  za sve se revanširati... Da sam znao kako bi mi u tom slučaju Hrvatska bila slobodna i u rukama Hrvata, ne bih ni sekunde dvojio nego vas, baš kao što i vaši nas, odmah postrojio.

 

 

Na sreću vašu i nesreću našu, nisam tako odgajan, učen, nisam znao niti pretpostavljao da bi tako valjalo biti. No sada znam. I kajem se, kajem se što sam dopustio neka Vam u moje ime oproste, kajem se što sam im dopustio neka vas amnestiraju i aboliraju a nakon toga kasnije da mi vas vaši u vlast koja služi za pljačkanje, zaduživanje i rušenje moje Hrvatske biraju. Zamrlo mu svakom i zatrlo sjeme i pleme.

Svakom onom kojem je mjesto hrvatskog grba simbola Hrvatske, simbola hrvatstva, rodoljublja i domoljublja - petokraka zvizda. Takav nije Hrvat, ni Hrvata slika već obična od čovika pizda.

 

Borio sam se za demokraciju, slobodu govora, izričaja i sve one slobode koje su vaši simboli, partija, partizani, komunisti i zvizda zabranjivali. Borio sam se kako bi u tim slobodama svi u Hrvatskoj jednako uživali.

No pogledaj čuda, i crnoga mraka, zabraniše simbol žrtve kako iz onog drugog tako i ovog zadnjeg nametnutog nam rata, razvidno je svakom tko hrvatski diše, i ova vas nametnuta nam simbolika je jasna, osta' onaj simbol koji štuje "Hrvat" karakterna pizda, što mu simbol sljedbe ta njegova zvizda, zvizda sa pet kraka, za hrvate raka...

 

 

E nećete razbojnici, zvizda Vam materina!

 

 

U ime Hrvatskog Vojničkog Reda

ČUVARI DOMOVINE

Mario Maks Slaviček

 

komentar

 

 

Foto: 1. DPCM/Fah

 

 Autor: Mario Maks Slaviček

 

 Stavovi izraženi u ovom članku su autorovi i ne odražavaju nužno uredničku politiku Domoljubnog portala CM.

 

Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija. 

 

 

UCM

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 427 gostiju i nema članova online

A- A A+
U kriznom je vremenu najvažnije imati:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com