Open menu

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

PRESS

KOMENTAR
Mesić, Račan, Sanader, Kosor, Milanović, Domoljubna koalicija, Plenković - svaka garnitura obećavala je narodu blagostanje
 Odnarođene političke elite u Hrvatskoj - SVE ZA VLAST, VLAST NIZAŠTO!
 
Hrvatska Vlada

 

 

PRESS: Komentar

 

"REŽIMI PROLAZE, NAROD OSTAJE"

 

 

Hrvatske političke elite su se nažalost iz različitih pobuda i razloga od 2000. do danas izdajnički ponijele prema vlastitoj zemlji!

 

Hrvatske  političke elite su se  sasvim udaljile od naroda. Postale su same sebi svrha u očuvanju vlasti. Koalicije koje nemaju izborni legitimitet, ne predstavljaju volju naroda izraženu na izborima, uobičajene su u opstanku na vlasti. Bilo čija ruka u Saboru bolja je od gubitka vlasti.

...

Hrvatske političke elite ne čine ništa u obrani ugleda i časti Republike Hrvatske u svijetu. Neadekvatno ili najčešće nikako ne reagiraju na stalne srpske provokacije i optužbe za ustaštvo i jasenovački mit, koji Srbija neprestano potpiruje i podhranjuje.

Hrvatske političke elite ne reagiraju na optužbe koje dolaze iz EU i svijeta za kršenje ljudskih prava manjina, a dali smo najveća prava manjinama u Europi, koja mnoge zemlje EU nemaju.

Hrvatske političke elite ne ustaju u obranu Hrvatske u neprestanim optužbama Milorada Pupovca za lažnu srpsku ugroženost, već naprotiv daju mu učešće u vlasti, pa ih drži ovisnima o njegovoj potpori  u Saboru.

Hrvatske političke elite nisu ništa učinile da bi kroz kulturu, film ili izložbe predstavili  svijetu borbu hrvatskog naroda za svoju slobodu kroz povijest i u Domovinskom ratu. Sasvim suprotno.  Ministarstvo kulture je financiralo snimanje  filmova, kazališne predstave koje su sotonizirale i sramotile Domovinski rat i Hrvatsku. To je tako nepojmljivo , da  javnim novcem država samu sebe sramoti !

Hrvatske političke elite ni Domovinski rat ne poštuju, jer ga nisu unijele u školski nastavni program. Očito smatraju da nije vrijedno da djeca uče o žrtvi koju je hrvatski narod podnio za svoju slobodu.  Ili što je još gore da se ne imenuje agresor na Hrvatsku, jer time Srbiju i JNA  oslobobađaju  krivice za silna razaranja i  ljudske žrtve.

Hrvatskoj političkoj "eliti" ni referendum, nije prihvatljiv, jer njihovo poimanje demokracije je svedeno na autokraciju. Referendum kao oblik neposrednog odlučivanja, je najdemokratskiji način izražavanje volje naroda, i baš zato im nije prihvatljiv, jer u svojoj umišljenosti hrvatski političari drže da je narod samo glasački stroj, koji će njih dovesti na vlast. Kako onda taj glasački stroj smije  izražavati svoji volju? To je njima nepojmljivo!

Hrvatske političke elite su se udaljile od naroda i ne poštuju volju birača izraženu na izborima.To je čista prijevara birača koja  izaziva nezadovoljstvo kod biračkog tijela. Poštivati volju birača izraženu na izborima i osluškivati bilo naroda, to bi bio ispravan put i riješenje. Sada praktično narod služi samo da bi političare izborima doveo na vlast, a oni nemaju nikakvu odgovornost prema biračima koji su ih izabrali. Tu je kratki spoj u shvaćanju demokracije, jer kao što stoji u Ustavu RH, članak 1. " Vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu. Narod ostvaruje vlast izborom svojih predstavnika neposrednim odlučivanjem" Političari moraju odgovarati izbornoj bazi! A tko je do sada odgovarao, nitko, vidjeti ćemo iz primjera:

 

OSTAVŠTINA PRVOG HRVATSKOG PREDSJEDNIKA DR. FRANJE TUĐMANA

„Imamo svoju Hrvatsku! Naša je i bit će onakva kakvom je sami želimo!“

Pokojni predsjednik Tuđman se u načelu protivio rasprodaji hrvatskih banaka strancima, tako da je koncem 1998. godine samo 6.7 posto hrvatskog bankarstva bilo u stranom vlasništvu. Od ukupno 60 banaka koje su tada poslovale u Hrvatskoj, njih je 50 bilo u hrvatskom vlasništvu, dok su stranci kontrolirali deset manjih banaka s ukupnom aktivom manjom od 7 posto.Vanjski dug je bio  10,17 milijardi eura, a  Državni dug
6,02 milijarde eura.

Kada je Dr. Tuđman već obolio, tadašnji predsjednik Vlade Zlatko Mateša i potpredsjednik Vlade i ministar financija Borislav Škegro prvi počinju s rasprodajom.  Samo u 1999. godini, oni strancima prodaju 33 posto hrvatskog bankarstva, da bi nakon preuzimanja vlasti, započeti posao dovršili novi premijer Ivica Račan i njegov ministar financija Mato Crkvenac.


Sve Vlade ,svi Predsjednici od 2000 do danas, radile su suprotno interesima RH!
Djelili su se državni, tajni dokumenti kako se kome prohtjelo, donosili se Zakoni koji su uništavali gospodarski, financijski i kulturno hrvatsku državnost i hrvatsko društvo! Proganjaju se sustavno domoljubi i hrvatski branitelji!
A za takvo stanje krivicu snosi pored SDP-a, koji nije htio samostalnu RH i HDZ u kojem su prevladale antihrvatske snage, a u Istri ,Rijeci i Primorju im se pridružuje i IDS kao antihrvatska i iredentistička stranka!
Po svemu što se događalo od 2000 do danas proizlazi da su bile uzaludne silne žrtve ,silna razaranja u Domovinskom ratu, jer su hrvatske političke elite i stranke koje ih predstavljaju radile na razgradnji svega što je Domovinskim ratom postignuto.

Svaka garnitura koja je dolazila na vlast obećavala je biračima blagostanje, povrat privatizirane imovine, povećanje plaća ,sve što su oni htjeli čuti, međutim dolaskom na vlast, obećanja su brzo zaboravljena. Pa da vidimo što su sve vlasti radile:

 

STJEPAN MESIĆ 

Stjepan Mesić dva je mandata bio predsjednik RH, od silnih obećanja nijedno nije ispunio. Ostati će zapamćen u povijesti kao zaštićeni svjedok i svjedok-pokajnik tužilaštva Haškoga suda koji je dva predsjednička mandata uludo utrošio u dokazivanje teze koju je Sud konačno odbacio kao lažnu i nerazumnu: da je dr. Tuđman bio na čelu „udruženog zločinačkog pothvata“.

"Brijune i Pantovčak treba komercijalizirati, a predsjedniku je dovoljno nekoliko prostorija u Banskim dvorima. Kad postanem predsjednik, odreći ću se Pantovčaka, Brijuna, raspustiti savjetnike koji su dijelom kumovali pogrešnoj politici… S Pantovčaka ću otpustiti sve osim kuharice, koja će ubuduće kuhati kavu za sve koji na nju svrate k predsjedniku. Meni ne treba predsjednički avion koji ću, kao i ergelu automobila – prodati." govorio je Stjepan Mesić

Da bi kada je osvojio mandat postao rastrošan ljetujući na Brijunima ,a na Pantovčaku je njegov je ured deset godina kasnije brojao 130 zaposlenih, 34 kuhara, slastičara, ugostitelja, 12 vrtlara, jednako toliko spremačica, cvjećara, krojača.

https://narod.hr/hrvatska/sva-predsjednicka-obecanja-o-ustedama

Istovremeno Mesić je kao vrhovni zapovjednik HV,  hrvatskim braniteljima oduzeo pravo na dostojanstvenu sahranu, a sve u svrhu navodne štednje, pisao je Sisak.info.

Stjepan Mesić je u kampanji za predsjedničke izbore, obećao da će u zemlju vratiti novce s tajnih računa u inozemstvu na kojima su devedesetih gomilani, namijenjeni obrani domovine., ali nikada do danas ti novci nisu nađeni, ni vraćeni, kao ni  izgubljeni čekovi  australskih Hrvata!  O toj prijevari je iluzorno i govoriti ,jer nikakve sankcije Stjepan Mesić nije snosio. To je toliko nevjerojatno i nezamislivo da jedan dužnosnik napravi ,bez da politički i zakonski odgovara! To  oslikava hrvatsko Pravosuđe i cijeli sustav vrijednosti kao korumpirano, nesposobno ili namjerno neučinkovito!

O Jasenovcu postoji i snimka ,kao uostalom i iz Australije “Ta ubojstva nisu istinita, prošlo bi po mjesec dana da nitko nije umro niti je ubijen. Kad bi došao u Jasenovac zatočenik je praktično bio spašen jer je bio potreban kao radnik”, zborio je tada Mesić.

Da bi  kada je postao  počasni predsjednik Saveza antifašističkih boraca kazao, kako se radilo o “najvećem i najstrašnijem logoru ustaške NDH u koji su ljudi dopremani i gdje su ubijani samo i isključivo zbog nacionalnosti ili vjere te drugačijeg svjetonazora”.

To je bio u dva mandata izabran predsjednik Republike Hrvatske!

 

 

IVICA RAČAN

Nakon smrti dr. Franje Tuđmana , na vlast 2000. godine dolazi koalicija predvođena SDP-om i Ivicom Račanom.  Koalicijska šestorka (SDP, HSLS, HNS, HSS, LS i IDS) izbore je ponajviše dobila na račun obećanja o poništavanju pretvorbe i privatizacije iz devedesetih. No radio je potpuno suprotno. Privatizirane su banke, dokapitalizirane iz državnog proračuna i onda u bescijenje prodane . U samo godinu dana, strancima je prodano 44.2% ukupnog hrvatskog bankarstva, a do kraja 2003. godine stranci su postali vlasnici 90.8 posto hrvatskih banaka. Nije potrebno naglašavati kako je prodaja banaka pogubna za hrvatsko gospodarstvo. Namjerno se uništavala mlada Hrvatska država.

Ulaskom u Europsku uniju, dakle na jedinstveno tržište pod izravnom kontrolom Bruxellesa, i ostatak hrvatskoga gospodarstva pao je  pod gotovo totalnu kontrolu stranaca, kao što su pale hrvatske banke, Hrvatski telekom, INA, Pliva, hoteli i brojna druga hrvatska poduzeća. Hrvatski je  narod u  potpuno izložen milosti ili nemilosti stranog kapitala i stranih interesa.

http://www.hrsvijet.net/index.php/vijesti/132-hrvatska/9408-analiza-u-samo-godinu-dana-ivica-racan-je-strancima-prodao-44-2-ukupnog-hrvatskog-bankarstva

Prodan je i prvi paket INE. Prodaju je vodio Slavko Linić (SDP), koji je od 2000. do 2003. godine bio predsjednik Nadzornog odbora Ine i član Savjeta za privatizaciju navedene tvrtke. U vrijeme koalicijske Vlade, na čelu  premijerom Ivicom Račanom, mađarskom MOL-u prodano je 25 posto plus jedna dionica te državne tvrtke.

Prodane su i zlatne poluge, koje je Hrvatska dobila sukcesijom,  isto ispod cijene! Nakon raspada Jugoslavije zalihe zlata raspodijeljene su tek nakon postignutog dogovora o sukcesiji, a Hrvatska je time 2001. godine postala vlasnica 13,127 tona zlata, pohranjenog u Banci za međunarodna poravnanja u Baselu.

http://www.narodni-list.hr/posts/112635001

Tadašnji prvaci HNS-a Vesna Pusić i Radimir Čačić  predstavljajući se “novom generacijom hrvatske politike” najavili su otvaranje 200.000 (slovima: dvjestotisuća) radnih mjesta. ali od toga naravno nije bilo ni traga.

No, niti jedno od tih obećanja nije ostvareno za vrijeme mandata.

 

 

IVO SANADER

Jamstvena kartica koju je predočio u predizbornoj kampanji Ivo Sanader sadržavala je ova obećanja,

  • SMANJENJE POREZA
    Smanjit ćemo poreze i tako ojačati poduzetništvo, poljoprivredu i domaću proizvodnju.
    Za razliku od drugih, mi ćemo ukloniti birokratske prepreke i omogućiti jednake uvjete svima
  • GOSPODARSKI RAST
    Ulagat ćemo u znanost i tehnologiju, potaknuti izvoz i uvesti red u državne financije.
    Za razliku od drugih, mi Hrvatsku nećemo odvesti u stečaj.
  • RAST ZAPOSLENOSTI
    Povećat ćemo zaposlenost snažnim novim gospodarskim programima.
    Za razliku od drugih, mi mlade ljude nećemo odvesti u budućnost bez nade.
  • RAST STANDARDA
    Povećat ćemo standard boljom brigom za obitelj i umirovljenike, većim ulaganjem u školstvo i zdravstvo i poštovanjem hrvatskih branitelja.
    Za razliku od drugih, mi ćemo Hrvatskoj vratiti dostojanstvo.
  • ČLANSTVO U EUROPSKOJ UNIJI I NATO-u
    Ubrzat ćemo ulazak Hrvatske u EU I NATO.
    Za razliku od drugih, koji su ugrozili naš napredak svojom neodlučnošću i nesposobnošću.

Svjedoci smo da su to bila lažna obećanja i za birača.

Pored tih obećanja Ivo Sanader je na velikom skupu  podrške generalima 11. veljače 2001. na splitskoj Rivi  pod geslom “Svi smo mi Mirko Norac”.obećao i poručio: “Nema toga naroda, dame i gospodo, koji će se odreći svojih heroja." Norac se par dana kasnije sam predao, Ademi također, dok je Gotovina četiri godine bio u bijegu. U riječima Vladimira Šeksa “identificiranju, lociranju, uhićenju i transferiranju”   2005. godine svesrdno je sudjelovala Sanaderova vlada.

Izborne 2007. godine za drugi mandat Sanader je bio na vrhuncu moći, pa je snažan i nedodirljiv, na Općem saboru HDZ-a objavio otvoreni rat korupciji i organiziranom kriminalu. Međutim svojim načinom vladanja sam je postao predmetom istrage i optužbe za mito i korupciju, pa je nenadano, na iznenađenje javnosti dao neopozivu ostavku i odjedrio sa " Malo vitra"  Još se vuku pravosudne trakavice po optužnicama Ive Sanadera.

 

 

JADRANKA KOSOR

Jadranka Kosor nije izabrana na izborima za premijerku, već ju je postavio Ivo Sanader, kada je dao ostavku. Tako da se ne može govoriti o predizbornim obećanjima , ali je iza sebe ostavila Ovršni zakon, koji je bacio u bijedu i siromaštvo preko 330 tisuća ljudi.

Krajem srpnja 2009. Vlada Republike Hrvatske s HDZ-ovom Jadrankom Kosor odlučila se na radikalnu reformu ovršnog sustava te je usvojila Stratešku studiju za učinkovitiji način ovrhe i uvođenje javnih ovršitelja. Novi Ovršni zakon i Zakon o javnim ovršiteljima doneseni su u prosincu 2010. kad je Dražen Bošnjaković bio ministar i trebali su stupiti na snagu početkom 2012. ali jedna od prvih odluka saborske većine pod vodstvom Kukuriku koalicije, sa SDP-ovim Zoranom Milanovićem, bila je da se primjena tog Ovršnog zakona i Ovršni zakon doradi.

Novi ovršni zakon s njihovim izmjenama stupio je na snagu 15. listopada 2012. godine.

Kolakušić: Hrvatske građane uništili su troškovi ovrha, a ne dugovi

 

 

ZORAN MILANOVIĆ 

Kukuriku koalicija je puno obećavala sa svojim Planom 21, na izborima 2011.godine, ali ništa nije ostvarila., ni  najvažniji slogan, koji također nisu ispunili:“Ne obećavamo čuda, ali ono što smo obećali to ćemo i ispuniti”

  • Nezaposlenost i otvaranje novih radnih mjesta

Nestalo je oko 40.000 radnih mjesta. Zaposlenih je, dakle, 40 posto manje, a udio u BDP-u smanjio se za nešto manje od 3 posto. 1,17 zaposlena na jednog umirovljenika, što govori da ni po tom, za njih “gorućem” pitanju nisu uspjeli ništa napraviti.

  • “Nećemo prodavati obiteljsko srebro!

Vlada je htjela dati hrvatske autoceste u koncesiju, no nakon 500.000 potpisa građana protiv toga, jedva su odustali. Hrvatsku poštansku banku i Croatia banku su pokušali prodati, jedine dvije banke koje su ostale u državnom vlasništvu. Croatia osiguranje je prodana, a da je državni proračun pritom oštećen za 3,5 milijarde kuna,

  • Investicijska politika “Plana 21”

Nakon četiri godine vladavine SDP-a i njihovih saveznika, BDP je u kumulativnivnom iznosu pao za više od 6% . Umjesto najavljene navale ulagača statistika Hrvatske narodne banke pokazala da je u zadnjem tromjesečju 2012. godine bilo nula eura i nula kuna stranih investicija u Hrvatsku, a nije se popravilo ni do dan danas.

  • Poštivanje kolektivnog ugovora

Ovdje su možda i najviše puta prekršili obećanje. Nekoliko puta se išlo u izmjenu kolektivnog ugovora, u rat sa sindikatima, s radnicima. Sjetimo se samo pokušaja uvođenja “outsourcinga” u javne ustanove. Bio je to neslavan pokušaj izgona 24 tisuće radnika iz javnog u privatni sektor, koji hvala Bogu nije prošao. A tu je i spin-off, odnosno izdvajanje tih službi u posebnu tvrtku. No i od toga na kraju nije bilo ništa.

  • “Zaposlit ćemo mlade i stručne, a ne podobne”

Od mladih i stručnih ni traga ni glasa, ali su zato osuđivani lopovi našli svoje mjesto u državnim tvrtkama. Pravi primjer je Srećko Ferenčak koji je član HNS-a, a nepravomoćno je osuđen na zatvorsku kaznu, dva puta! Čovjek koji je državni proračun oštetio raznim malverzacijama za više milijuna kuna, zamalo je instaliran na čelo JANAF-a. A on nije jedini koji je s optužnicom na leđima sjeo na neku bitnu poziciju…

  • “Izvoziti ideje, a ne pametnu mladost”

Hrvatsku napustilo oko 100 tisuća ljudi, koji su otišli u inozemstvo trbuhom za kruhom. Među njima je dobar dio onih brisanih iz evidencije nezaposlenih.broj odlazaka iz Hrvatske u Kanadu, Njemačku, Irsku… i dalje sve više raste, baš zahvaljujući neradu i nekompetentnosti uglavnom SDP-ovih i HNS-ovih vladinih dužnosnika.

  • “Naš posao je da osiguramo vaš posao”

SDP je osiguravao posao i još uvijek to radi, ali ne običnim i sposobnim ljudima, nego svojim prijateljima, stranačkim kolegama i podobnima.

  • Javni dug Hrvatske: Pričali jedno, učinili drugo!

Od 1992. godine pa do 2011. Hrvatska se ukupno zadužila za 211,9 milijardi kuna, a od početka mandata SDP-a i HNS-a do danas, javni dug se povećao na 291,8 milijardi kuna. SDP-ova Vlada hvali se rastom BDP-a od 1,2 posto (tim tempom trebalo bi 5 godina samo da dosegne razinu prije njihovog mandata), a prešućuju da su javni dug povećali za nevjerojatnih 79,9 milijardi kuna.

https://narod.hr/hrvatska/sto-je-sve-obecala-kukuriku-koalicija-s-planom-21-a-nije-ispunila

Famoznom detuđmanizacijom rastakala se mlada hrvatska država, svi njeni oblici državnosti,  hrvatska vojska, prekomjernim zaduživanjem zadužili su ne samo naše unuke, nego i praunuke.
Posljedice takve izdajničke politike vidljive su uhićivanjem hrvatskih branitelja u Srbiji i BIH, osudi BIH šestorke u Hagu, raseljavanjem hrvatskog stanovništva, masi od 330 tisuća blokiranih, deložiranih i uništenih obitelji.

Rat protiv hrvatskog naroda, bez topova i granata, ali jednako ubitačan!

 

 

DOMOLJUBNA KOALICIJA 

Savez je službeno sklopljen 21. rujna 2015. godine u Vukovaru radi zajedničkog nastupa na izborima za Hrvatski sabor 2015. godine! Na samim izborima Domoljubna koalicija osvojila je relativnu većinu u 5 od 10 izbornih jedinica u Hrvatskoj, odnosno 3 mjesta rezerviranih za hrvatsku dijasporu, te je tako dobila ukupno 59 od 151 saborskih  mjesta.

Tada se pojavio na izborima MOST, kao Trojanski konj sa svrhom da privuče dio tradicionalnih desno orijentiranih birača , sa ciljem da Domoljubna koalicija ne dobije većinu za samostalno oformiti Vladu.  Nastupa turbolentno političko razdoblje, sa ucjenama, podvalama i nevjerojatnim slijedom događaja, sa uvezenim premijerom  Tihomirom Oreškovićem , padom Vlade i ponovnim izborima u rujnu 2016. godine. Sve naravno u režiji nelustriranih yugofila, preobučenih yugokomunista i ostataka mentalnih Jugoslovena i ostalih interesnih skupina, kojima je jedini interes oslabiti Hrvatsku gospodarski, politički i demografski i uvesti je ponovno u REGION.

Tomislavu Karamarku podmetnut je " sukob interesa" sa velikom medijskom hajkom ,pa je bio prisiljen dati ostavku, na zahtjev i unutar HDZ-a, gdje su mu dojučerašnji prijatelji okrenuli leđa.

Jedan od njih Milijan  Brkić je rekao:" Radije bih živio s orlovima nego licemjerima, jer orlovi jedu mrtve, a licemjeri žive", koji je pokazao tko je ustvari licemjer. Karamarko je morao otići zbog lustracije, koju je spominjao u predizbornoj kampanji i to je njegov "krimen" kojeg su se uplašile sve stare strukture iz bivše Jugoslavije, a koja do danas naravno, nije provedena.

 

 

ANDREJ PLENKOVIĆ

Puno obećavao dolaskom na vlast izborima u rujnu 2016. godine, ali i pokazao pravo lice Briselskog  potrčka.. Uz neke pozitivne pomake u gospodarstvu, Hrvatskoj vojsci, gradnji Pelješkog mosta, odnosom prema Istri, što izuzetno cijenim , veoma ružnu sliku o sebi ostavio je u kampanji oko prihvaćanja Istanbulske konvencije. Na neprimjeren način za Premijera, varao je, obmanjivao i vrijeđao narod koji ga je izabrao. Ponižavao je, ne samo narod, nego i Katoličku Crkvu i Biskupe, što je nedostojno funkcije koju obnaša. Andrej Plenković poručio je kako u Istanbulskoj konvenciji “nema skrivenih namjera, nema rodne ideologije ili trećeg spola”

Formirao je Vladu sa Ministrima koji nemaju izborni legitimitet, a poslije i ušao u neprincipjelnu koaliciju sa HNS-om, koji isto tako nema izborni legitimitet.

Sve za vlas,vlast ni za što!

Prevario je narod skupa sa predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović  i predsjednikom Sabora Gordanom Jandrokovićem tvrdeći "da u Istanbulskoj konvenciji  nema skrivenih namjera, nema rodne ideologije ili trećeg spola”, a Zakon je  već bio u pripremi prije samog izglasavanja Istanbulske konvencije u Saboru 13.travnja 2018.godine.

Zakon o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka objavljen 9. svibnja 20018., u Narodnim novinama (https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2018_05_42_805.html).

Proglasila ga je gđa Kolinda Grabar Kitarović, predsjednica Republika Hrvatske,3. svibnja 2018. Donesen je u Hrvatskom saboru 27. travnja 2018. a potpisao ga g. Gordan Jandroković, predsjednik Hrvatskoga sabora (Klasa: 011-01/18-01/48; Urbroj: 71-06-01/1-18-2).

 

Rodna neutralnost

Članak 2.

Izrazi koji se koriste u ovom Zakonu, a koji imaju rodno značenje, bez obzira na to jesu li korišteni u muškom ili ženskom rodu, obuhvaćaju na jednak način muški i ženski rod.

Što dokazuje da je rodna ideologija uvedena u hrvatsko zakonodavstvo. Iz toga slijedi da je uvedena i u sve one aspekte života koji su u njoj nabrojeni. To znači da će se ti užasi učiti djecu od vrtića do kraja svake škole, u svakom športu i javnom nastupanju i naročito u medijima. (Na kraju će doći po naše crkve i svećenike.)

„Intrerpretativna izjava“ trebala je umiriti  narod, jer će kao  spriječiti uvođenje rodne ideologije, međutim točno se po datumima vidi da su nas svijesno obmanjivali predstavnici najviše vlasti Republike Hrvatske; predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, premijer Andrej  Plenković i predsjednik Sabora Gordan Jandroković.

https://www.braniteljski-portal.com/evo-dokaza-da-je-kolinda-grabar-kitarovic-predsjednica-republike-hrvatske-premijer-andrej-plenkovic-i-predsjednik-sabora-gordan-jandrokovic-lagali-i-prevarili-hrvatski-narod-i-da-su-to-planirali-uc

Prevaren, izdan, osiromašen i proganjan narod dignuo je vapijuči glas da pokuša referendumom poništiti Istanbulsku konvenciju i promjeniti izborna pravila, ne bi li na taj način  prisililo odnarođenu vlast da konačno posluša izbornu bazu. Međutim ni tu vladajući ne dopuštaju  elementarno pravo na prikupljanje potpisa, već na sve moguće načine spriječavaju i onemogućavaju volontere, raznim smicalicama i zabranama.

Hoćemo li konačno uspjeti prisiliti političku elitu da se ponaša u skladu sa Ustavom RH,da vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu,  teško je predvidjeti.

 

Mons. Božo Milanović rekao je "Režimi prolaze, a narod ostaje" nakon konzultacije sa Bl. Kardinalom Alojzijem Stepincem, prije prihvaćanja ponude J.B.Tita da sudjeluje u pregovorima sa Saveznicima za priključenje Istre Hrvatskoj 1947.godine.

 

komentar

 

 

Foto: 1. DPCM

 

 Autor: Liljana Benčik

 

 

 

Stavovi izraženi u ovom članku su autorovi i ne odražavaju nužno uredničku politiku Domoljubnog portala CM.

 

 

UCM

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 281 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com