Open menu

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

PRESS

KOMENTAR
Jedina dobra stvar iz ovog posjeta Aleksandra Vučića je ta što je Vučić javno razotkrio Milorada Pupovca, kao političara koji radi i djeluje na njegov „daljinski upravljač“
 KOJI SU REZULTATI POSJETA VUČIĆA?
 
Vučić

 

 

PRESS: Komentar

 

Upravo se riječima "Predsjedničin fijasko" može nazvati poziv predsjednice Republike Aleksandru Vučiću da službeno posjeti Hrvatsku.

 

Koji su rezultati posjeta Vučića? Objektivno rečeno nema konkretnih i vidljivih rezultata, dogovoreno je da će se razgovarati. To su se mogli dogovoriti i telefonski ili na marginama nekog susreta u inozemstvu.

... 


Zašto je predsjednica Republike upravo sad pozvala Aleksandra Vučića ostaje enigma.

Naime, tenzije u odnosima Hrvatske i Srbije veće su nego što su bile prošle godine u listopadu kad je Predsjednica otkazala posjet Aleksandra Vučića Hrvatskoj. Očito je predsjedničin posjet Vučića Hrvatskoj rezultat diplomatskog pritiska velikih zemalja.


Priprema susreta je bila loša, a kao rezultat loše pripreme nema niti rezultata posjeta.

 

 

 

Uz dobru pripremu mogla su se riješiti neka sporna pitanja u odnosima Hrvatske i Srbije

Moglo se riješiti pitanje sudbine nestalih, pitanje tjeralica i „famoznih optužnica“ protiv hrvatskih branitelja i univerzalne jurisdikcije Srbije, povratka umjetnina, dokumentacije Vukovarske bolnice, otvoriti rad pregovaračkog postupka u vezi granica i eventualno pitanje ratne odštete, odštete logorašima.


Nažalost ništa od toga.

 

Drugi veliki fijasko ove posjete Vučića Hrvatskoj je nesmotrena, nervozna i uvredljiva izjava predsjednice Republike kojom je nezadovoljne udovice hrvatskih branitelja i hrvatske branitelje koji su demokratski prosvjedovali protiv dolaska Vučića i tražili Vučićevu ispriku nazvala „marginalnim skupinama“. Ova predsjedničina izjava može je stajati gubitka šanse za osvajanje drugog mandata.


Valja zamijetiti i reći da je iz izjava predsjednika Vlade, članova Vlade i dužnosnika vidljiv sve veći prijepor u odnosima predsjednice Republike i predsjednika Vlade koji samo može i već šteti Hrvatskoj.


Jedina dobra stvar iz ovog posjeta Aleksandra Vučića je ta što je Vučić javno razotkrio Milorada Pupovca, kao „malog od kužine“, kao političara koji radi i djeluje na njegov „daljinski upravljač“.

 

komentar

 

 

Foto: 1. DPCM/scrshot HRT

 

 Autor: Pero Kovačević

 

Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija. 

 

Stavovi izraženi u ovom članku su autorovi i ne odražavaju nužno uredničku politiku Domoljubnog portala CM.

 

 

UCM

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 251 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com