Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
 
PRESS

Piše: Zlatko Pinter

'Europska civilna inicijativa' - agresivna propaganda LGBTIQ u novom pakiranju
Postaje li Hrvatska obećana zemlja za protuhe i 'bolesnike'?

 
Europska civilna inicijativa
 

 

PRESS: Komentar

 

 

 

Pogledajte ovaj video prilog na fb stranici "Europske civilne inicijative" i poslušajte što govori gej iz Srbije Ivan Zidarević:  

 

Ivan Zidarević

https://www.facebook.com/reci.zg/videos/2426325297397500/?t=9),

koji se poziva na Ustav i vodi harangu protiv Katoličke crkve.

 

U video prilogu govori kako mu je bolje u Hrvatskoj nego u Srbiji - jer mi smo demokratskije društvo, širih vidika, tolerantniji… a govori i o svojoj ljubavi prema SDSS (koji mu je jedina prihvatljiva opcija - iako ne zna zašto).

...

Proteklih dana ispostavilo se kako on i "Europska civilna inicijativa" nastoje Hrvatsku učiniti "još boljom", ali uvjet za ovaj "boljitak" je uklanjanje raspela iz osnovne škole u Dugavama (Zagreb) za početak, a ako to uspije, naravno, ide se dalje.

Najbolje bi možda bilo da odmah udovoljimo Srbinu - geju i njegovim nalogodavcima (koji čuče u busiji i čekaju rasplet) i ukinemo Katoličku crkvu, vratimo se u čopor…

Trebamo li se (mi koji smo ostali još uvijek koliko-toliko zdrave pameti) pitati možda kako i zbog čega ovakvi likovi dobivaju medijski prostor na televiziji koju plaćaju građani ove zemlje, samo zato što se kriju iza "Europske civilne inicijative" i što su seksualne orijentacije kakve jeste.

"Bolje biti homoseksualac u Hrvatskoj nego u Srbiji… ipak su u Hrvatskoj ljudi otvoreniji…" - kaže u ovom prilogu voditelju Petru Vlahovu gej aktivist, Srbin i revolucionar LGBTIQ pokreta i potom krene u Dugave uklanjati raspelo iz tamošnje osnovne škole.

Očito, bolje mu je u Hrvatskoj nego u Srbiji - ali bit će još "bolje" kad je on i društvo "urede" po svojoj mjeri.

Srbijanac uz pomoć SDSS-a i Pupovca (jer oni su mu "najprihvatljivija opcija") provocira, izaziva i čeka ne bi li tko reagirao pa da se opet na "ustaše", "homofobe" i "katolibane" digne kuka i motika.

Dragi moji Hrvati i ostali građani zdrave pameti u Hrvatskoj (koje god nacije i vjere bili), vidite li vi što se događa u ovoj zemlji!?

Vidite li kakvi se bolesnici i protuhe kriju iz "Europske civilne inicijative" i nastoje rastočiti ovo društvo, destruirati i uništiti sve do čega drži velika većina građana (ne Hrvata, nego građana Republike Hrvatske)?

Vidite li?

I to je kod nas mormalno!? I još one koji dižu glas protiv ovakvih perverzija prozivaju za "govor mržnje"!?

Naravno, jadnik Zidarević je tu najmanje kriv - on je samo oruđe u rukama onih koji čuče u sjeni. Njega su isturili u prvi plan, platili da blebeće i izaziva i sad čekaju u busiji da mu netko nešto opsuje na ulici ili razbije gubicu. Ako se to (ne daj Bože dogodi), onda tek slijedi haranga.

 

Hrvatska će opet biti "fašistička", "ustaška" i "talibanska" država - u koju, začudo, šljam iz Srbije dolazi upravo zato što je "tolerantnija", "otvorenija" i "demokratskija" od Srbije!?

 

Tko je ovdje lud!?

 

 Drugi upravo čitaju...
 

 

 

 

 

komentar

 

 

Foto: 1. DPCM / Fb reci.zg / scrshot HRT

 

 Autor: Zlatko Pinter

 

 

 

Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

 

 

 

 

UCM

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 350 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com