Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

SVIJET

"Daljnji rad vlade bit će organiziran prema preporukama Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske i epidemioloških službi"

 
BiH
 

 

Novosti iz svijeta

 

Predsjednici vlada oba bosanskohercegovačka entiteta zaražena su koronavirusom, a jedan od njih je zbog težine bolesti morao biti smješten u bolnicu, potvrđeno je u srijedu iz njihovih ureda.

 

Predsjednik vlade Federacije BiH Fadil Novalić je usljed zaraze koronavirusom nakon visoke temperature dobio i upalu pluća.

...

Iz sjedišta federalne vlade u Sarajevu priopćili su kako je Novalić zbog toga morao biti smješten na sarajevsku Kliniku za plućne bolesti koja je prenamijenjena isključivo za tretman pacijenata obiljelih od covida-19.

Tijekom dana testiranjem je potvrđeno kako je koronavirusom zaražen i premijer Republike Srpske Radovan Višković.

Iz njegova ureda u Banjoj Luci nisu objavili nikakve potankosti o njegovu zdravstvenom stanju osim da su sve Viškovićeve planirane aktivnosti otkazane.

"Daljnji rad vlade bit će organiziran prema preporukama Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske i epidemioloških službi", stoji u priopćenju.

U BiH je stvarna moć a posebice ona financijska koncentrirana upravo u vladama entiteta koje imaju znatno veće ovlasti od Vijeća ministara BiH.

 

Priredila: Lorena Tulić

Izvor: Hina

 

 

Novosti iz svijeta

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 260 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com