Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

SVIJET

"Sramotno je i poražavajuće, pogotovo u ovakvim trenucima, da imamo neodgovorne i neprofesionalne pojedince koji svjesno čine katastrofalne propuste"

 
BiH - uhićen granični policajac
 

 

Novosti iz svijeta

 

Granični policajac iz Bosne i Hercegovine uhićen je jer je omogućio da u zemlju uđu tri osobe, da da pritom nisu prošle nadzor uspostavljen radi sprečavanja širenja korona virusa, potvrdilo je u srijedu  Tužiteljstvo BiH.

 

Policajac raspoređen na graničnom prijelazu Brčko-Gunja omogućio je 15. ožujka nezakonit ulazak u BiH trima osobama koje su došle s područja s kojeg je ulazak u BiH zabranjen zbog koronovirusa.

...

Njima je trebalo biti izdati rješenje o odbijanju ulaska u BiH ili su trebali biti smješteni u samoizolaciju, no granični policajac ipak ih je pustio u zemlju i pri tom im je pomogao izbjeći provjere koje provode sanitarni inspektori.

Osumnjičeni policajac za to je od osoba koje je pustio u BiH tražio i dobio mito.

"Time je izravno ugrozio javno zdravlje većeg broja građana BiH", navodi Tužiteljstvo BiH.

Sve tri osobe koje su nezakonito ušle u BiH brzo su identificirane i locirane u suradnji Granične policije BiH i policije distrikta Brčko te su izolirane čime su spriječene veće posljedice ovih nezakonitih aktivnosti.

"Zgrožen sam postupcima pojedinaca koji sramote ovu policijsku agenciju koja se nalazi pred ogromnim izazovima. Sramotno je i poražavajuće, pogotovo u ovakvim trenucima, da imamo neodgovorne i neprofesionalne pojedince koji svjesno čine katastrofalne propuste", izjavio je ravnatelj Granične policije BiH Zoran Galić.

Bit će  poduzete drastične mjere kako se ovaki slučajevi ne bi ponovili, rekao je Galić.

 

 

Priredila: Lorena Tulić

Izvor: Hina

 

 

Novosti iz svijeta

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 345 gostiju i nema članova online

A- A A+
COVID-19: Hoćete li se cijepiti?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com