Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

PRESS
HRVCON

Proglašeni su i najbolji vojnici i dočasnici mjeseca travnja, skupnik Robert Džinić i razvodnik Ivica Maraković

 
HRVCON
 

 

PRESS

 

 

Pripadnicima tima Air Wing Advisory Team Force Protection iz sastava 12. hrvatskog kontingenta misije potpore miru „Resolute Support“ u Afganistanu, u nedjelju, 10. svibnja 2020. uručene su NATO medalje povodom njihovog završetka sudjelovanja u ovoj misiji.

 

Riječ je o sastavnici koja je bila dio multinacionalne bojne, a čija je zadaća sigurnost i zaštita zrakoplovnih savjetnika koalicijskih snaga prilikom mentoriranja i obuke Afganistanskih zračnih snaga.

...

Zaštita i osiguranje se svakodnevno provodilo na uzletno-sletnoj stazi AIR WING BALKH tijekom pretpoletnog pregleda zrakoplova prije odlaska na letačke zadaće te nakon završetka letačkih noćnih zadaća. Cjelodnevna provedba zadaća u teškim i specifičnim vremenskim uvjetima te korištenje cjelokupne zaštitne opreme iziskuje izuzetnu tjelesnu spremnost i obučenost pripadnika ovog tima. Za svaku zadaću provodi se opsežan postupak priprema u kojoj se pomno razrađuje svaki detalj i simuliraju sve moguće situacije.

TAAC Air Laison Officer bojnik Eggleston u pratnji zapovjednika 12. HRVCON-a brigadira Ivica Matanovića uručio je pripadnicima sastavnice NATO Non Article 5 medalje te im zahvalio na suradnji.

Brigadir Matanović svim pripadnicama tima Air Wing Advisory Team Force Protection zahvalio je na iznimno profesionalnom pristupu provedbi zadaća te dostojnom predstavljanju Hrvatske vojske i Republike Hrvatske.

Ovom prigodom proglašeni su i najbolji vojnici i dočasnici mjeseca travnja, skupnik Robert Džinić i razvodnik Ivica Maraković, kojima su uručene zahvalnice zapovjednika i prvog dočasnika za postignute iznadprosječne rezultate u radu.

 

HRVCON

 

Priredio: Mario Mehaković

Izvor: MORH

 

 

UCM

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 529 gostiju i nema članova online

A- A A+
Vaš izbor VBA:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com