Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

PRESS
HRVCON

Paljenjem svijeća i molitvom prisjetili su se svojih najmilijih, a poseban pijetet odali su i poginulim i umrlim hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata

 
HRVCON
 

 

PRESS

 

 

Pripadnici 6. hrvatskog kontingenta u NATO aktivnosti ojačane prednje prisutnosti u Republici Poljskoj svetom misom i paljenjem svijeća obilježili su blagdan Svih svetih i Dušni dan na vojnom poligonu “Bemowo Piskie” u Poljskoj.

 

Na blagdan Svih svetih, vojni kapelan 6. hrvatskog kontingenta P. Daniel Čolo služio je svetu misu na hrvatskom i engleskom jeziku u Župnoj crkvi u Bemowo Piskiu za pripadnike hrvatskog kontingenta, ali i za katoličke kolege iz američkog, rumunjskog i britanskog kontingenta.

...

Na Dušni dan, nakon svete mise, pripadnici 6. HRVCON-a pomolili su se i zapalili su svijeće za sve umrle i poginule ispred spomenika na vojnom poligonu, a priključili su im se zapovjednik Borbene grupe Poljska pukovnik Jeffery Higgins s prvim dočasnikom te rumunjski i poljski predstavnici.

Pripadnici 6. HRVCON-a, koji svoju vojničku dužnost obavljaju daleko od Domovine i obitelji, paljenjem svijeća i molitvom prisjetili su se svojih najmilijih, a poseban pijetet odali su i poginulim i umrlim hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata.

 

 

Priredio: Mario Mehaković

Izvor: MORH

 

 

UCM

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 323 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com