Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

PRESS
HKoV

Aktivnosti mobilnih timova daju očekivane rezultate i potvrđuju iznimno visoko povjerenje civilnog društva u Hrvatsku vojsku

 
HKoV
 

 

PRESS

 

Hrvatska vojska nastavlja s koordiniranim aktivnostima potpore na uklanjanju posljedica nastalih potresom na području Sisačko-moslavačke županije.

 

Mobilni timovi Hrvatske vojske prate situaciju ne terenu te u stvarnom vremenu prenose civilnim institucijama nužne informacije kako bi se pravovremeno reagiralo na potrebe svakog stanovnika koji trpi posljedice potresa.

...

Ovim sposobnostima Hrvatska vojska podupire civilne institucije i Stožer civilne zaštite za otklanjanje posljedica potresa u cilju harmonizacije napora i ostvarivanja potrebne pomoći svakom pogođenom selu i stanovniku.

Mobilni timovi obilaze naseljena mjesta čija je infrastruktura teško pogođena posljedicama nedavnog potresa, posebice u teže dostupnim dijelovima županije.

Hrvatska vojska je ovu sposobnost razvila tijekom sudjelovanja u mirovnim misijama i operacijama, sudjelovanjem u vojnim timovima za vezu i opservaciju područja (MLOT) i timovima za civilno vojnu suradnju (CIMIC), a osobito u dijelu brze prosudbe krizom zahvaćenih naseljenih mjesta po elementima vitalnih funkcija za život civilnog stanovništva.

Aktivnosti mobilnih timova daju očekivane rezultate i potvrđuju iznimno visoko povjerenje civilnog društva u Hrvatsku vojsku.

 

 

 

Priredio: Mario Mehaković

Izvor: MORH

 

 

UCM

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 310 gostiju i nema članova online

A- A A+
U kriznom je vremenu najvažnije imati:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com