Open menu

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

PRESS

UCM
"Krila Oluje" predstavila se osječkoj publici punim letačkim programom za 2017.g.

"Krila Oluje" na aeromitingu "Osijek Air Show 2017."

 

Krila Oluje

 

PRESS

 

 

Akrobatska skupina "Krila Oluje" nastupila je u subotu, 17. lipnja 2017., na zrakoplovnoj manifestaciji "Osijek Air Show 2017.", koja je održana u organizaciji Aerokluba Osijek na aerodromu Čepin kod Osijeka.

 

Ova, već tradicionalna zrakoplovna manifestacija, održava se s ciljem promocije zrakoplovstva, zrakoplovno tehničke kulture i zrakoplovnog sporta, u sklopu memorijala slavonskih zrakoplovaca u spomen na poginule članove kluba u Domovinskom ratu.

...

Prije početka aeromitinga izaslanstvo Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane (HRZ i PZO) OS RH upalilo je svijeće kod spomen obilježja poginulim zrakoplovcima na letjelištu Čepin.

Akrobatska skupina "Krila Oluje" predstavila se osječkoj publici punim letačkim programom za 2017. godinu. Njihov kraći boravak na aerodromu Čepin prije samog nastupa izazvao je veliko zanimanje posjetitelja, kao i promidžbeni štand Ministarstva obrane (MORH) i Oružanih snaga (OS) RH, gdje su zainteresirani posjetitelji imali priliku saznati informacije o karijeri u MORH-u i OS RH, o dragovoljnom vojnom osposobljavanju, te programima Kadet i Sveučilišnim programima HVU "Dr. Franjo Tuđman".

Također, uvijek atraktivan simulator letenja s izvornim sjedalom borbenog aviona MiG-21 i ovaj je put bio fokus interesa mnogih posjetitelja.

 

Krila Oluje

 

Želja organizatora za prezentacijom svih kategorija zrakoplovnog modelarstva, te nastupom ultra-lakih zrakoplova, bezmotornih, motornih i ovjesnih jedrilica i motornih zmajeva nije se, zbog iznimno jakog vjetra, u potpunosti ostvarila. No, nastup nekoliko letjelica i "Krila Oluje" upotpunili su program manifestacije i posjetiteljima pružili dodatan doživljaj nakon cjelodnevnog razgledavanja izloženih zrakoplova.

 

 

PRESS - UCM

 

 Foto: MORH/S.Maršić

 

 

Priredio: UCM

Izvor: morh.hr

 Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

 

UCM

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 435 gostiju i nema članova online

A- A A+
Vaš izbor VBA:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com