Open menu

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

PRESS

UCM
Projekt budućeg hrvatskog vojnog muzeja

Ministar Krstičević i gradonačelnik Bandić o zajedničkoj suradnji

 

Krstičević - Bandić

 

PRESS

 

 

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Republike Hrvatske Damir Krstičević i gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić sa suradnicima u srijedu, 21. lipnja 2017. godine održali su sastanak u Ministarstvu obrane, na temu zajedničke suradnje i budućih projekata.

 

Radnom sastanku prisustvovali su i državni tajnik Ministarstva kulture Ivica Poljičak, posebni savjetnik ministra obrane Božo Kožul, glavni savjetnik ministra obrane brigadir Jozo Pupić, zamjenik načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga RH general pukovnik Drago Matanović te savjetnici i suradnici gradonačelnika Grada Zagreba.

...

Na sastanku se razgovaralo o suradnji između Ministarstva obrane i Grada Zagreba, projekta budućeg hrvatskog vojnog muzeja te drugih projekata od interesa Vladu RH i Grad Zagreb.

Tom prigodom, ministar Krstičević izrazio je zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom koju Ministarstvo obrane ima s Gradom Zagrebom te istaknuo otvorenost Vlade i Ministarstva obrane prema zajedničkim projektima.

"Vlada Republike Hrvatske i Ministarstvo obrane s Gradom Zagrebom u kontinuitetu razvija partnerski odnos i radujem se budućim projektima i zajedničkoj suradnji", istaknuo je ministar Krstičević.

 

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić rekao je kako je sinergija i zajedništvo hrvatske Vlade i Grada Zagreba jamstvo kako će se i ovi projekti zajednički ostvariti.

"Grad Zagreb uvijek je spreman za suradnju s Vladom Republike Hrvatske i nastavit ćemo s predanim zajedničkim radom", rekao je gradonačelnik Bandić.

 

 

PRESS - UCM

 

 Foto: MORH/J. Kopi

 

 

Priredio: UCM

Izvor: morh.hr

 Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

 

UCM

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 364 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com