Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
PRESS

Humanitarni koncert

"Hvala Hrvatskoj vojsci koja je uvijek spremna pomoći"
Hrvatska vojska donirala Zakladu Ana Rukavina
 
Ana Rukavina
 
 

PRESS

 

 

 

Predstavnici Hrvatske vojske posjetili su u petak, 23. studenog 2018. Zakladu Ana Rukavina povodom Dana otvorenih srca te su tom prigodom donirali sredstva prikupljena na humanitarnom koncertu Jazz orkestra Hrvatske vojske.

 

Prigodan ček na iznos od 30.600,00 kuna ravnateljici Zaklade Mariji Rukavina uručio je direktor Glavnog stožera Oružanih snaga RH viceadmiral Robert Hranj, a s njima su bili i članovi Jazz orkestra predvođeni voditeljem, bojnikom Davorom Dropuljićem.

...

"Vapaj Vaše kćeri Ane Rukavine 'Želim život!' odjeknuo je cijelom Hrvatskom, dotaknuo mnoga srca i pobudio kolektivno suosjećanje, ali i svijest o tome kako možemo i trebamo pomoći jer nikada ne znamo kada ćemo se i sami naći u potrebi," kazao je viceadmiral Hranj prerano preminuloj Aninoj majci Mariji, poručivši: "Hrvatska vojska dio je ovoga društva i uvijek spremna pomoći civilnom stanovništvu i narodu u nevolji pa se tako redovito odazivamo na dobrovoljne akcije darivanja krvi, a ponekad ih i sami iniciramo i organiziramo, poput ove, za koju je zaslužan naš Jazz orkestar."

- sadržaj se nastavlja -

 Drugi upravo čitaju...
 

 

Voditeljica Zaklade Marija Rukavina uručila je prigodne zahvalnice Ministarstvu obrane i Hrvatskoj vojsci te Jazz orkestru HV-a, zahvalivši na donaciji te posebno na koncertu, koji je ocijenila iznimno uspješnim:

"Svatko od nas nosi lijek u sebi koji može pomoći drugome i neizmjerno smo sretni što već 12 godina činimo dobro, kao i svi koji nam pomažu i odazivaju se našim akcijama. Hvala Hrvatskoj vojsci koja je uvijek spremna pomoći, hvala maestru Dropuljiću i njegovom Jazz orkestru, koji su nam darovali prekrasan koncert, razveselili nas i podigli na noge cijeli Lisinski."

- sadržaj se nastavlja -

Ana Rukavina

Jazz orkestar Hrvatske vojske odlučio je svoju petu obljetnicu proslaviti humanitarnim koncertom za Zakladu te prikupljena sredstva darovati Zakladi Ana Rukavina, a bojnik Dropuljić istaknuo je kako je ova akcija jedna od mnogih na koje se odazivaju i u kojima sudjeluju članovi Orkestra OSRH i Jazz orkestra HV-a. "Fantastičan je osjećaj kad činite nešto plemenito, a Hrvatska vojska to često čini. Pripadnici Hrvatske vojske uvijek su spremni pomoći, što se pokazalo i ovom prigodom, kada su se zajedno sa svojim prijateljima i poznanicima odazvali na naš koncert na kojem svi zajedno slavili život.

Podsjećamo, Ministarstvo obrane i Hrvatska vojska sudjelovali su i prijašnjih godina u akcijama upisa u Registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica, te su organizirane akcije u vojarnama diljem Hrvatske.

 Foto: 1.MORH / T. Brandt

 

Priredio: Mario Mehaković

Izvor: MORH

 

 

 Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

 

 

 

 

UCM

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 387 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com