Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

PRESS
Obljetnice

"Pobijedili smo! Pobijedilo je hrvatsko srce, želja za samostalnom, neovisnom i slobodnom Hrvatskom"

 
VRO Oluja
 

 

PRESS

 

 

Povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja te 25. obljetnice vojno-redarstvene operacije Oluja, dana 5. kolovoza 2020. Udruga Crne Mambe poziva sve branitelje na polaganje vijenaca i paljenje svijeća kod spomenika poginulim braniteljima u Dugom Selu u 17:30 sati.

 

Sveta misa održat će se u 18:00 sati, a najavljeno ali neformalno, zbog nemogućnosti organizacije velikog okupljanja posjetitelja (COVID-19) druženje sa građanima Dugog Sela održat će se na Arcusovom trgu, poslije sv. Mise.

...

„Pobijedili smo. Hrvatsko srce, želja za samostalnom, neovisnom  i slobodnom Hrvatskom. Dragovoljci, sudionici Domovinskog rata su  pobijedili. A učilo se u hodu, na terenu u tijeku napada neprijatelja…“, govori jedan od legendarnih zapovjednika Mambi i predsjednik URVDR 'Crne Mambe' Ivica Šafarić Ninja, te poručuje „Danas možemo biti mirni i sigurni!“.

 

Zbog virusa COVID-19  iz Udruge poručuju i mole sve koji se odazovu proslavi da se pridržavaju epidemioloških mjera HZJZ-a i preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite.

 

ČESTITAMO VAM DAN POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI I DAN HRVATSKIH BRANITELJA TE 25. OBLJETNICU VOJNO-REDARSTVENE OPERACIJE OLUJA!

Udruga 'Crne Mambe'

 

 

Autor: Mario Mehaković

 

UCM

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 492 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com