Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
PRESS

HRVCON

Uz pripadnike Hrvatske i Slovenske vojske u jednodnevnom natjecanju sudjelovali su i pripadnici Oružanih snaga Italije, Irske, Malezije i Kine
Hrvatski vojnici u Libanonu na natjecanju 'Shama challenge 2019'
UNIFIL
 
 

PRESS

 

 

Pripadnici 2. hrvatskog kontingenta u operaciji potpore miru Ujedinjenih naroda UNIFIL u Libanonu, sudjelovali su na natjecanju "Shama challenge 2019" koje je provedeno u kampu "Shama" u organizaciji pripadnika Slovenske vojske.

 

Uz pripadnike Hrvatske i Slovenske vojske u jednodnevnom natjecanju sudjelovali su i pripadnici Oružanih snaga Italije, Irske, Malezije i Kine.

...

Natjecanje se sastojalo od niza zadataka koje su sudionici trebali timski savladati a koji su zahtijevali dobru fizičku spremnost i sposobnosti snalaženja u novim situacijama. Natjecanje se između ostalog sastojalo od orijentacijskog trčanja, prevrtanje kamionske gume, prenošenja sanduka sa streljivom, izrade plana i prolaza kroz zapreku, prijenosa ranjenika preko prepreka sa borbenom opremom te penjanje na umjetnoj stijeni bez borbene opreme. 

Hrvatski tim od pet pripadnika u potpunosti je savladao sve zadatke, a od ukupno 11 timova, pripadnici 2. HRVCON-a zauzeli su šesto mjesto.

Po završetku natjecanja, održana je prigodna ceremonija na kojoj je zapovjednik sektora zapad brigadni general Diodato Abagnara čestitao najboljim ekipama i svim sudionicima natjecanja uručio priznanja.

 

UNIFIL

UNIFIL

 Drugi upravo čitaju...
 

 

 

Foto: 1. UNIFIL

Priredio: Mario Mehaković

Izvor: MORH

 

 

 Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

 

 

 

 

UCM

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 363 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com