Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

KULTURA
MOZAIK

Radi se o vrhunskim pjesničkim i proznim djelima koja na različite načine problematiziraju pitanje zavičaja i identiteta

 
Fran Galović
 

 

KULTURA: Mozaik

 

 

 

Povjerenstvo za dodjelu Nagrade Fran Galović za 2020. godinu, od 63 knjige pristigle na natječaj, odabralo je 10 finalista, priopćili su organizatori manifestacije Galovićeve jeseni.


Organizatori ocjenjuju kako se radi o vrhunskim pjesničkim i proznim djelima koja na različite načine problematiziraju pitanje zavičaja i identiteta, što je tematsko područje nagrade.

...

U završnicu natječaja ušli su Gordana CrnkovićMihaela GašparEna Katarina HalerIvica IvaniševićAndrijana Kos LajtmanIvan LovrenovićFranjo NagulovEvelina RudanKarmela Špoljarić i Drago Štambuk.

U odabiru pobjednika prosudbenom povjerenstvu za dodjelu nagrade, kao i prošlih nekoliko godina, pomoći će čitatelji svojim glasovanjem za najbolju knjigu u knjižnicama u Koprivnici, Križevcima, Đurđevcu, Ludbregu i Virju.

Osim u knjižnicama, čitatelji mogu glasovati i preko interneta, slijedeći poveznicu: https://s.surveyplanet.com/g9ZTl44K-x

Glasovanje traje od 11. rujna do 11. listopada 2020. Svi glasači ulaze u konkurenciju za dobivanje nagrade knjige kandidata za nagradu.

Autor koji dobije ukupno najviše glasova čitatelja dobiva jedan glas u konačnom glasovanju za dobitnika nagrade, u kojem sudjeluju i tri člana povjerenstva, koji svaki imaju po jedan glas. Povjerenstvo djeluje u sastavu: Julijana MatanovićMario Kolar (predsjednik) i Matija Ivačić.

Dobitnik Nagrade Fran Galović 2020. bit će proglašen na zatvaranju 27. Galovićeve jeseni 24. listopada u Koprivnici.

 

 

Priredio: Mario Mehaković

Izvor: Hina

 

 

Mozaik

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 622 gostiju i nema članova online

A- A A+
Ocijenite dosadašnji rad Nacionalnog stožera civilne zaštite
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com