Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
 
 
PRESS

 PRENOSIMO

Oprema vrijedna gotovo 70 tisuća kuna

Trogirska Hvidra darovala petrinjskim školama informatičku opremu

 
HVIDRA

 

PRESS

 

 

Pripadnici Hvidre iz Trogira dopremili su u Petrinju informatičku opremu za školarce, vrijednu gotovo 70 tisuća kuna, a tim ih je povodom primio potpredsjednik Vlade i čelnik Stožera za otklanjanje posljedica potresa Tomo Medved i zahvalio im na solidarnosti i skrbi za opće dobro.

 

U srijedu je obavljena primopredaja za Osnovnu školu Mate Lovraka i Prvu osnovnu školu u Petrinji, a darovana je informatička oprema koja, među ostalim, sadržava interaktivne zaslone, projektore i mala prijenosna računala.

...

Time će se osnovnoškolcima bitno olakšati praćenje nastavnoga programa na petrinjskom području, koje još sanira štete od razornog potresa u prosincu i naknadnih podrhtavanja tla, izvijestilo je Ravnateljstvo civilne zaštite.

U Vojarni „Pukovnik Predrag Matanović“ u Petrinji potpredsjednik Vlade i čelnik Stožera za otklanjanje posljedica potresa Tomo Medved primio je predstavnike trogirske Hvidre. Sudionicima Domovinskoga rata, koji i sami nose trajne ratne ožiljke, zahvalio je na donaciji te ponajprije na solidarnosti i skrbi za opće dobro onih hrvatskih krajeva koji su izravno pogođeni prirodnim nepogodama.

Hrvatski branitelji okupljeni u Hvidri pomažu i pomagat će domovini u mirnodopskim uvjetima, rekao je predsjednik te udruge iz Trogira Ivica Baturina.

Proteklih su godina, primjerice, organizirali donacije i dopremali sve građanima u potrebi od krajnjega hrvatskog istoka u Podunavlju, preko Međimurja i Like, sve do krajnjeg juga u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

 

 

 Drugi upravo čitaju...
 

 

  

 

 

Foto: sisakportal.hr

Priredio: Mario Mehaković

Izvor: Hina

 

Prenosimo

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 271 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com