Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
 
 
PRESS

 PRENOSIMO

"Nitko od novinara nije reagirao, kad se godinama spaljivao krnje s likom Franje Tuđmana"

Hrvoje Zekanović: Spaljuje se nešto što je potreslo, što nije odgovaralo zajednici

 
Spaljene lutke u Imotskom

 

PRESS

 

 

Zastupnik Hrvatskih suverenista Hrvoje Zekanović u N1 Studiju komentirao je napad na njegovu obiteljsku kuću te spaljivanje lutaka istospolnog para s 'djetetom' u Imotskom.

 

Saborskom zastupniku u subotu vandali išarali vrata obiteljske kuće u Šibeniku, crtarijama kukastog križa i ustaškog znaka, a dočekala ga je i zvjezdica petokraka, rekao je u intervjuu za N1.

...

"U trideset godina novije hrvatske političke povijesti nije se dogodio ovakav skandalozan vandalski čin", zgrožen je nad subotnjim događajem Zekanović, uvjeren kako se radi o najgorem vandalskom činu koji je neki dužnosnik doživio, a javnost to umanjuje.

 

"Pupovca su pogodili feticom limuna, ja sam imao nezapamćen atak na svoju obitelj"

"Kad je Miloradu Pupovca prije nekoliko mjeseci čovjek pogodio feticom limuna, što sam i ja osudio, svi su se digli na noge. U mom slučaju, kad sam imao obiljan, nezapamćen atak na svoju obitelj, nezapaćen govor mržnje, o tome se gotovo šuti", smatra, na što je naša reporterka Iva Puljić Šego konstatirala kako nije isto kada se napadne pripadnika nacionalne manjine i kada takvo nešto doživi pripadnik većinskom naroda, premda je oboje za osudu.

"Izgleda da sam i ja u svojoj državi pripadnik manjine, jedne domoljubne suverenističke manjine", zaključio je Hrvoje Zekanović.

 

Spaljivanje lutke s likom istosoplnog para s djetetom

O spaljivanju lutke s likom ispospolnog para s djetetom, a što se dogodilo u nedjelju u Imotskom i što su osudili mnogi političari, pučka pravobraniteljica, predsjednik Sabora, ministar gospodarstva... Zekanović kaže:

"Kad se govori o riječkom karnevalu onda je to veselje, a kad se govori o Imotskom, onda je to tuga i žalost", kaže.

"Ono što očito mnogi ne razumiju... ja dolazim iz Dalmacije, poznajem dobro običaje... gdje se, uglavnom je to pokladni utorak karnevalsko vrijeme, pred korizmu, se spaljuju krnje. To je ono što ljudi ne znaju, taj običaj. Ti krnje su uvijek neka tema koja je potresla grad, zajednicu cijelu državu... spaljivalo se nešto što je potreslo i nije odgovaralo toj zajednici", kaže Zekanović.

"Nitko od novinara nije reagirao, kad se godinama spaljivao krnje s likom Franje Tuđmana", kaže Zekanović.

 

 Drugi upravo čitaju...
 

 

  

 

 

Foto: 1. Jutarnji

Priredio: Mario Mehaković

Izvor: N1

 

 

Prenosimo

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 448 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com