Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
 
 
PRESS

 PRENOSIMO

Oko 250 posjetitelja svih generacija uključilo se u neku od brojnih aktivnosti

Brijunski sportski vikend

 
Brijuni

 

PRESS

 

 

Veliki interes vladao je za sportsko-rekreativnu manifestaciju "Brijunski sportski vikend" koja se ovog vikenda održava na Velikom Brijunu.

 

Oko 250 posjetitelja svih generacija uključilo se u neku od brojnih aktivnosti kao što su vožnja biciklom, početna škola golfa, joga, škola trčanja, pješačenje ili pak mala škola sporta.

...

Jučer su se posjetitelji mogli okušati u trosatnom pješačenju, uz vodiča otkriti neke od skrivenih mjesta na otoku, a završni cilj bio je u Safari parku. Drugi su upoznavali otok uz vožnju biciklom, dok se treća aktivnost odnosila na školu trčanja. Danas posjetitelje očekuje sat joge pokraj 1.600 godina stare masline, simbol Velikog Brijuna, a istovremeno se održava početna škola golfa i mala vesela škola sporta namijenjena najmlađem uzrastu.

Manifestacija je namijenjena svim domaćim i inozemnim posjetiteljima, bez obzira na dob i tjelesnu pripremljenost. Otok Veliki Brijun ima dugu sportsko-rekreativnu povijest još od 1906. godine, kada se ovdje počinje igrati tenis.

Uz spomenuti Sportski vikend, Nacionalni park Brijuni danas obilježava i Svjetski dan turizma razgledom otoka Veliki Brijun uz pratnju vodiča, po promotivnim cijenama za individualne posjetitelje. Obilasci započinju polaskom broda iz Fažane u 9, 10, 11.30, 13.30, 14.30 te 15.30 sati.

Prigodna cijena za odrasle iznosi 100 kuna, za djecu od 7 do 18 godina 50 kuna, a za djecu do sedam godina ulaznica je besplatna. Ulaznice je moguće kupiti samo na web-shopu uz promo kod (za ostvarenje popusta) PROMO50, a rezervacije nisu moguće.

 

 

 Drugi upravo čitaju...
 

 

  

 

 

Foto: Izvor

Priredio: Mario Mehaković

Izvor: Glas Istre

 

 

Prenosimo

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 333 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com