Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
 
 
PRESS

 PRENOSIMO

Pretvorba nepodignute dividende u dodatne udjele izvršit će se po cijeni na prvi radni dan od nastupa blokade isplate nepodignutih dividendi

Članovi Fonda branitelja neće moći podizati dividende za 2018. nakon Nove godine

 
Braniteljski fond

 

PRESS

 

 

Fina je obavijestila članove Fonda hrvatskih branitelja da će se dividenda za 2018. koja pripada članu Fonda, a koju član ne podigne do 31. prosinca 2019., pretvoriti u siječnju 2020. u dodatni udio/udjele u Fondu, temeljem Zakona o Fondu hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji.

Zbog tehničke provedbe navedene pretvorbe, od 1. siječnja 2020., bit će onemogućena isplata dividende za 2018. godinu. Pretvorba nepodignute dividende u dodatne udjele izvršit će se po cijeni na prvi radni dan od nastupa blokade isplate nepodignutih dividendi, odnosno po cijeni od 2. siječnja 2020. godine, priopćeno je iz Financijske agencije - Fine.


Zaprimanje zahtjeva za otkup udjela i isplata udjela iz Fonda hrvatskih branitelja obavljat će se nesmetano prema uobičajenoj proceduri.

Provedba rješenja o nasljeđivanju neće se moći vršiti tijekom siječnja sve do perioda tehničke pretvorbe nepodignute dividende, pojašnjavaju iz Fine.

 

 Drugi upravo čitaju...
 

 

  

 

 

Foto: 1. HRT/Pixsell

Priredio: Mario Mehaković

Izvor: Hina

 

 

Prenosimo

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 402 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com