Open menu

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

 Prenosimo - Crne MmbePRESS

PRENOSIMO

'Svi koji misle da su Posavljaci zločinci, neka pogledaju spaljena sela i crkve Posavine koju su Srbi okupirali!'

Fra Mario Knezović komentira uhićenje generala Đure Matuzovića

 

knezović

 

 

Fra Mario Knezović prokomentirao je uhićenje generala Đure Matuzovića i još devet pripadnika HVO-a u Orašju, temeljem zahtjeva vlasti tzv. Republike Srpske. Reakciju fra Knezovića s Facebooka prenosimo u cijelosti:

 

“Tužan sam. Po povratku u Bosnu i Hercegovinu prvo što doznajem su uhićenja pripadnika HVO-a iz Posavine. Posavina je od srpskih pripadnika doslovno etnički očišćena. Umjesto da zločinci nad Hrvatima u Posavini budu privedeni privode se oni napadnuti. Umjesto da se čelnika RS-a zbog ne poštivanja tzv. Ustava privede pred zakon izvršavaju se njegove naredbe da se privode generali i bojovnici koji su branili svoj zavičaj.

Dokle će se ismijavati pravda?

Dokle će ovom napaćenom zemljom žločinci slobodno šetati, a žrtve biti ismijane? Posavljaci mogu biti ponosni što su obranili bar nekoliko pedalja svoga zavičaja. A svi oni koji misle da su Posavljaci zločinci neka se provozaju djelovima Posavine koju su Srbi okupirali i neka vide spaljena sela i porušene crkve. Čekam oštru reakciju vlasti iz Zagreba i naših predstavnika iz Mostara i Sarajeva.

Napaćena Posavina treba našu pomoć i poštovanje. Posavina treba našu molitvu. Posavina ne smije biti prepuštena samoj sebi.

I da ne bude zablude. Bilo čije zlo treba procesuirati. Ali ne može veliko zlo biti nadležno da sudi neko manje zlo”, napisao je fra Knezović.

foto: 1 Priznajem.hr

Prenosimo - Crne Mmbe

 

 

 

Izvor: Priznajem.hr

Prenosimo

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 126 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com