Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
PRESS

Piše: Snježana Vučković

Cilj obuke: Donošenje odluka pod opterećenjem
Polaznici 7. naraštaja obuke za razvoj vođa započeli 88 kilometara dugu hodnju do Knina
 
 

 

Piše: Snježana Vučković

 

Polaznici 7. naraštaja obuke za razvoj vođa u Središtu za razvoj vođa “Marko Babić” u Udbini su 26. srpnja  započeli 88 kilometara dugu hodnju do Knina.

Tijekom hodnje nastale su impresivne fotografije, a jedna od najzanimljivijih je ona na kojoj je jedan dječak sreo kolonu vojne elite, pa im je instiktivno salutirao.

Drugoga dana nakon završene hodnje na Kninskoj tvrđavi uručene su im značke i diplome.  Admiral Robert Hranj kazao im je kako cilj obuke nije bio provjeriti njihove psihofizičke sposobnosti.

 

Cilj obuke: Donošenje odluka pod opterećenjem

“Cilj obuke je bio ukazati vam na značaj kolektiva i timskog rada, kao i ukazati na sve izazove donošenja odluke pod stresom i opterećenjem. Na vama je cjeloživotno učenje i usavršavanje, budite uspješni vođe i upravljajte ljudima tako da ih motivirate i ohrabrujete”, kazao je Hranj.

Ministar obrane Mario Banožić također im je čestitao:

 

Banožić: Pokazali ste izvrsnost

“Od srca vam čestitam na završenoj obuci, obuci koja je od svakoga od vas zahtijevala da uložite maksimalno sva svoja znanja i vještine te svakoga dana pomičete vlastite granice. Hodnja od Udbine do Knina duga 88 kilometara bila je krajnji test vaše izdržljivosti i svih vaših sposobnosti gdje ste ponovo dokazali koliko ste izvrsni”, poručio im je ministar dodavši:

“Zbog svakoga od vas ponosno mogu reći kako čvrsto vjerujem u sjajnu budućnost Hrvatske vojske. Budite ponosni što uz stečena nova znanja, promičete i sva ona iskustva hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata. Ti teški ratni dani pokazali su kako je upravo dočasnik temelj pobjeda i uspjeha, a središte u Šepurinama bilo je rasadište vrhunskih ratnika i vođa. Hvala vam što zajedno s nama gradite još spremniju, jaču i snažniju Hrvatsku vojsku. Nikada nemojte posustati u suočavanju s izazovima, brinite jedni o drugima, čuvajte svoju Domovinu i budite istinski pobjednici!”, riječi su kojima je Banožić zaključio čestitku.

 

 

 Drugi upravo čitaju...
 

 

 

 

 

Photo: 1. scrshot Dnevno.hr

 

komentar2

 

Autor: Snježana Vučković

 

Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija. 

 

 

 

 

Vezani naslovi

Snježana Vučković

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 187 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com