Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
PRESS

Piše: Snježana Vučković

"Odradili smo svoju zadaću, a vi ste nas doveli na rub provalije"
BRANITELJI: 'Ne dopuštamo devastiranje Hrvatske!'
 
 

 

Piše: Snježana Vučković

 

“Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi kao u ratu tako i danas u miru stoji uz naš  hrvatski narod”, zaključak je dopisa ove velike udruge kojim, čini se, žele stati na kraj malverzacijama i pljački zemlje za koju su se borili.

“Voljom hrvatskoga naroda i žrtvom hrvatskih branitelja ostvaren je stoljetni san hrvatskog  naroda – stvorena je Hrvatska država. Mi koji smo nesebično stali u obranu hrvatskog naroda  i hrvatske države, ne možemo nikako stajati po strani i biti pasivni promatrači pljačke i  devastacije hrvatske države. To dugujemo našim poginulim suborcima koji su položili svoje  živote za slobodu kao i onima koji su dali svoje zdravlje i dijelove tijela. Na žalost danas je  potpuno jasno da država koju smo u krvi stvarali nije onakva kakvu smo željeli”, kažu iz Zbora udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi.

 

“Odradili smo svoju zadaću, a vi ste nas doveli na rub provalije”

Dodaju kako su hrvatski branitelji među kojima je bilo svih slojeva društva jedini su koji su svoju zadaću  odradili u potpunosti (obranili i oslobodili Hrvatsku) te samim time uspostavili demokraciju u  kojoj je omogućeno svim građanima Republike Hrvatske da mogu birati i biti birani:

“Hrvatske vlade (i lijeve i desne HDZ i SDP) dovele su državu na rub provalije. Hrvatska je  izgubila sve elemente suverenosti (gospodarsku, monetarnu, vojnu, energetsku, financijsku),  doživjela potpuni demografski slom, a gotovo svi prirodni i gospodarski resursi u rukama su  stranih korporacija i banaka čiji je jedini cilj profit i porobljavanje hrvatskoga naroda. Vladajuće elite Hrvatsku su pretvorile u državu korupcije, kriminala, nepotizma čemu  svjedočimo od kriminalne pretvorbe i privatizacije do najnovije afere INA. Najžalosnije je što  nitko ništa ne zna i nitko za ništa nije odgovarao. Sustav vrijednosti hrvatskog društva je  potpuno uništen i izopačen, odbačene su sve moralne vrijednosti koje je naš narod kroz  povijest baštinio. Hrvatska je materijalno slomljena i opljačkana!”

 

“Ne dopuštamo devastiranje Hrvatske!”

Branitelji kazuju kako je posljedica toga pola milijuna iseljenih i doslovno protjeranih Hrvata među kojima su i tisuće hrvatskih branitelja, njihove djece zajedno s obiteljima:

“Hrvatska se ne napušta jer nije lijepa i bogata država već zato što su je hrvatske Vlade pretvorile u zemlju beznađa. Današnja svjetska kriza jednim dijelom stvorena Ruskom agresijom na Ukrajinu, drugim  dijelom umjetno izazvana od koje najveću korist imaju oni koji su krizu izazvali, a sav teret i trošak krize prebačen je na leđa naroda. Od onih koji nisu sudjelovali u obrani, oslobađanju i stvaranju hrvatske države (a mogli su) ne  možemo očekivati da znaju cijeniti, voljeti i čuvati Hrvatsku, ali ne smijemo im dozvoliti da Hrvatsku mogu nekažnjeno pljačkati i devastirati”, zaključuju u priopćenju.

 

 

 Drugi upravo čitaju...
 

 

 

 

 

Photo: 1. scrshot Dnevno.hr

 

komentar2

 

Autor: Snježana Vučković

 

Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija. 

 

 

 

 

Vezani naslovi

Snježana Vučković

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 229 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com