Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

HRVATSKA

Priznanja su dobili za profesionalan, predan i savjestan rad te izniman doprinos u svojim postrojbama i Oružanim snagama

 
Najbolji vojnici
 

 

Novosti iz Domovine

 

 

Najbolji vojnici

 

Načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH admiral Robert Hranj u četvrtak, 21. svibnja 2020. godine uručio je priznanja najboljim vojnicima i dočasnicima Oružanih snaga Republike Hrvatske za siječanj, veljaču i ožujak 2020. godine.

 

Na svečanosti su, uz načelnika Glavnog stožera admirala Roberta Hranja, sudjelovali i zamjenik načelnika Personalne uprave GS brigadir Nenad Samardžić, pročelnik Kabineta načelnika GS brigadir Jozo Matković, prvi dočasnik Oružanih snaga RH časnički namjesnik Mario Mateljić i prvi dočasnici postrojbi iz kojih dolaze pohvaljeni i nagrađeni.

...

Priznanja za izvanredne rezultate postignute u svom radu primili su:

 • najbolji vojnik siječnja – razvodnik ZLATKO BOGDAN, pripadnik Zapovjedništva za potporu
 • najbolji dočasnik siječnja – desetnik BORIS MAJIĆ, pripadnik Hrvatske ratne mornarice
 • najbolji vojnik veljače – vojnik RENATO KURTOVIĆ, pripadnik Hrvatske ratne mornarice
 • najbolji dočasnik veljače – nadnarednik vojni specijalist TOMISLAV TURKALJ, pripadnik Hrvatskog ratnog zrakoplovstva
 • najbolji vojnik ožujka – pozornik SINIŠA TETEŠI, pripadnik Hrvatske kopnene vojske
 • najbolja dočasnica ožujka – desetnica Ana Lukšić Čubrić, pripadnica Obavještajne pukovnije

Šestero pripadnika Oružanih snaga Republike Hrvatske proglašeno je najboljim vojnicima i dočasnicima, a priznanja su dobili za profesionalan, predan i savjestan rad te izniman doprinos u svojim postrojbama i Oružanim snagama.

Načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH admiral Robert Hranj tijekom razgovora s najboljim vojnicima i dočasnicima istaknuo je važnost prepoznavanja najboljih u Oružanim snagama kako bi im se odalo priznanje za njihov rad, ali i motiviralo ostale. Pohvalivši ih i čestitavši im, admiral Hranj je naglasio kako je svaka dužnost i zadaća u Oružanim snagama izuzetno važna.
„Vi pokazujete da vam je stalo do toga što radite, a to je jako bitno jer bez zadovoljnog vojnika i dočasnika ne može se računati ni na spremnost postrojbe“.

Admiral Robert Hranj na kraju im je još jednom zahvalio na doprinosu i rezultatima iza kojih stoji veliki trud i angažman te im je poručio da nastave dalje i da budu primjer svojim kolegama.
„Naš motiv kao pripadnika Hrvatske vojske je da ju učinimo još boljom čuvajući domovinu, pomažući saveznicima i civilnim strukturama“, poručio im je admiral Hranj uz poruku da taj krug zalaganja, truda i spremnosti šire i na ostale pripadnike Hrvatske vojske.

Prvi dočasnik Oružanih snaga časnički namjesnik Mario Mateljić istaknuo je važnost ovog već tradicionalnog susreta tijekom kojeg se nagrađuju najbolji vojnici i dočasnici iz svih grana i pristožernih postrojbi Hrvatske vojske, a naglasak je stavljen na vrhunske uspjehe u obuci te provedbu dodatnih aktivnosti i zadaća koje nisu propisane kroz redoviti rad
U toj prigodi, pozornik Siniša Teteši je rekao: „Nikada ne radim s namjerom da budem nagrađen i pohvaljen, nego zato jer ponosno radim i služim kao pripadnik Hrvatske vojske.“

 

Najbolji vojnici

 

 

Priredila: Lorena Tulić

Izvor: MORH

 

 Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

 

Vezani naslovi

Novosti iz domovine

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 472 gostiju i nema članova online

A- A A+
Vaš izbor VBA:
 • Votes: (0%)
 • Votes: (0%)
 • Votes: (0%)
 • Votes: (0%)
 • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com