Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

HRVATSKA

Dan policije MUP će u srijedu obilježiti svečanom akademijom na Policijiskoj akademiji u Zagrebu s početkom u 11:30 sati

 
Dan policije
 

 

Novosti iz Domovine

 

 

 

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović i ravnatelj policije Nikola Milina čestitali su u srijedu djelatnicima MUP-a Dan policije i blagdan njenog zaštitnika svetog Mihovila. 

 

"Zahvaljujemo vam na odgovornom, profesionalnom i stručnom doprinosu u održavanju povoljnog stanja sigurnosti u proteklih godinu dana, koju su obilježile zahtjevne okolnosti i sigurnosni rizici novog, ne potpuno predvidivog raspona.

No, neovisno o svim izvanrednim zadaćama kojima ste se promptno i doraslo prilagodili, svoje redovne profesionalne dužnosti nastavili ste obavljati u kontinuitetu - sustavno i posvećeno.

Svakodnevno predano brinući o zaštiti ustavnopravnog poretka naše domovine, sigurnosti hrvatskih i europskih građana, kao i svih posjetitelja Lijepe Naše, još ste jednom pokazali sposobnosti i snagu zajedništva hrvatske policije te potvrdili da ste drugo ime sigurnosti.

Na vama je da svojim kompetencijama, znanjem i požrtvovnošću i nadalje budete dostojni čuvari sigurnosti svih građana, a mi ćemo vas na tom putu nastaviti svesrdno podržavati jačajući institucionalne – infrastrukturne, tehničke i obrazovne - kapacitete sustava unutarnjih poslova za vaš sigurniji i kvalitetniji rad na terenu",

navode u čestitci ministar i ravnatelj policije.

 

Dan policije MUP će u srijedu obilježiti svečanom akademijom na Policijiskoj akademiji u Zagrebu s početkom u 11,30 sati.

U 17 sati predsjednik RH Zoran Milanović upriličit će prijam u prigodi Dana policije na kojem će uručiti odlikovanja policijskim postajama te aktivnim i umirovljenim djelatnicima MUP-a.

 

Priredila: Lorena Tulić

Izvor: Hina

 

 

Novosti iz domovine

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 236 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com