Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

HRVATSKA

Sjednicu Vijeća zajednički su sazvali predsjednik Republike Zoran Milanović i predsjednik Vlade  RH Andrej Plenković

 
Višenamjenski borbeni avion
 

 

Novosti iz Domovine

 

 

 

Vijeće za obranu na sjednici održanoj u četvrtak u Uredu predsjednika Republike Hrvatske, dalo je potporu Vladi Republike Hrvatske u dovršetku postupka odabira višenamjenskog borbenog aviona, priopćeno je iz Ureda predsjednika RH.

 

Vijeće za obranu je danas održalo svoju 14. sjednicu koju su, sukladno Zakonu o obrani, zajednički sazvali predsjednik Republike Zoran Milanović i predsjednik Vlade  RH Andrej Plenković i na kojoj je razmotreno pitanje nabave višenamjenskog borbenog aviona za potrebe opremanja Oružanih snaga Republike Hrvatske, dodaje se u priopćenju.

...

Na sjednici je Vijeće za obranu razmotrilo zaključke Međuresornog povjerenstva za nabavu višenamjenskog borbenog aviona.

Vijeće je zahvalilo Međuresornom povjerenstvu za nabavu višenamjenskog borbenog aviona i Radnoj skupini za stručnu potporu međuresornom povjerenstvu na kvalitetno odrađenom poslu te dalo potporu Vladi u dovršetku postupka odabira višenamjenskog borbenog aviona, za što je nadležna Vlada.

"Sjednici su nazočili svi članovi Vijeća za obranu: predsjednik Republike, predsjednik Hrvatskog sabora, predsjednik Vlade, potpredsjednik Vlade i ministar financija, ministar obrane, ministar vanjskih i europskih poslova, načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga, predsjednik Odbora za obranu Hrvatskog sabora, savjetnik Predsjednika Republike za obranu i nacionalnu sigurnost", naveo je u priopćenju glasnogovornik Ureda predsjednika RH, Nikola Jelić.

Priredila: Lorena Tulić

Izvor: Hina

 

 

Novosti iz domovine

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 288 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com