Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

HRVATSKA

 Miroslav Zelenika novi zapovjednik Središta za obuku i doktrinu logistike Zapovjedništva za potporu

 
Primopredaja dužnosti
 

 

Novosti iz Domovine

 

 

 

U požeškoj vojarni 123. brigade Hrvatske vojske, 30. lipnja 2020. godine održana je svečana primopredaja dužnosti zapovjednika Središta za obuku i doktrinu logistike Zapovjedništva za potporu između dosadašnjeg brigadira Mate Tomaševića i novoimenovanog  zapovjednika pukovnika Miroslava Zelenike.

 

Dosadašnji zapovjednik Središta za obuku i doktrinu logistike, brigadir Mato Tomašević naglasio je kako je u protekle četiri i pol godine provedeno preko 420 obučnih događaja sa 5400 polaznika od kojih je dio polaznika iz Crne Gore, Slovenije, Albanije te Bosne i Hercegovine.

...

Također je istaknuo i uspješnu provedbu tridesetak međunarodnih obučnih suradnji. 

“Tijekom ovog perioda 28 časnika i dočasnika primilo je promaknuća, dodijeljeno je 112 nagrada, pohvala i poticajnih mjera te 37 odlikovanja. Ovo je pokazatelj vašeg izvanrednog rada u Središtu te produkt vašeg znanja i mogućnosti ove postrojbe. Iskreno vam čestitam i zahvaljujem se na uspješno provedenim svim aktivnostima te vam želim uspjeh u profesionalnoj karijeri.”

U svom obraćanju novi zapovjednik Središta pukovnik Miroslav Zelenika zahvalio se brigadiru Mati Tomašević na suradnji te naglasio važnost kontinuiteta i nastavak kvalitetnog rada sa polaznicima obuke. Također je zaželio uspjeh dosadašnjem zapovjedniku u Ratnoj školi “Ban Josip Jelačić” i nastavku karijere.

Izaslanik zapovjednika Zapovjedništva za potporu brigadir Ivan Jušić zahvalio se brigadiru Mati Tomaševiću na iznimno dobrom vođenju i organizaciji rada Središta, kao i uloženom trudu i postignućima, a pukovniku Miroslavu Zeleniki zaželio uspješan nastavak rada.

 

Autor: Lorena Tulić

Izvor: hrt

 

 Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

 

Novosti iz domovine

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 499 gostiju i nema članova online

A- A A+
Podržavate li najavljeno uvođenje eura u RH?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com