Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

HRVATSKA

 "Danas se pretražuje šire područje vrha Topol i prostor Mandlave ploče. Čekamo razvoj događaja i naš slijedeći angažman uz nadu kako će nestala osoba biti pronađena"

 
Biokovo
 

 

Novosti iz Domovine

 

 

 

Letačka posada 395. eskadrile transportnih helikoptera 93. krila Hrvatskog ratnog zrakoplovstva (HRZ) i danas je, u nedjelju 2. kolovoza 2020. angažirana s helikopterom Mi-8 MTV1 u akciji potrage za nestalim stranim državljaninom na Biokovu.

 

U prethodna dva dana posada je prevozila pripadnike Hrvatske gorske službe spašavanja na Biokovo te su pretraživali vrhove i zapadni dio Biokova iz zraka.

...

Danas  je letačka posada prevezla timove Hrvatske gorske službe spašavanja za pretraživanje iz dronova, kao i dio zemaljskih snaga.

Zamjenik zapovjednika 395. eskadrile transportnih helikoptera i kapetan letačke posade koja je i danas uključena u potragu bojnik Stjepan Jović kazao je kako su u dva navrata prevezli timove Hrvatske gorske službe spašavanja do najbliže lokacije na Biokovu koja je određena za detaljno pretraživanje.

“Danas se pretražuje šire područje vrha Topol i prostor Mandlave ploče. Čekamo razvoj događaja i naš slijedeći angažman uz nadu kako će nestala osoba biti pronađena”, iznio je bojnik Jović.

 

Autor: Lorena Tulić

Izvor: MORH

 

Novosti iz domovine

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 501 gostiju i nema članova online

A- A A+
Vaš izbor VBA:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com