Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

HRVATSKA

Krstičević: Nabava višenamjenskoga borbenog aviona je projekt cijele države (...) to je nadstranačko pitanje koje traži potporu i pozicije i opozicije

 
Odbor za obranu Hrvatskog Sabora
 

 

Novosti iz Domovine

 

 

Odbor za obranu Hrvatskog Sabora na sjednici održanoj u srijedu, 3. srpnja 2019. godine jednoglasno je dao pozitivno mišljenje vezano za pokretanje novog procesa nabave višenamjenskoga borbenog aviona, imajući u vidu potrebne vojne sposobnosti te raspoložive financijske mogućnosti Republike Hrvatske.

 

Također, Odbor za obranu daje potporu Vladi Republike Hrvatske da osnuje međuresorno povjerenstvo za nabavu višenamjenskoga borbenog aviona, sastavljenoga od predstavnika nadležnih tijela u kojem će  biti i predsjednik i potpredsjednik Odbora za obranu.

...

U izlaganju Saborskom odboru, ministar Krstičević istaknuo je:

"Nabava višenamjenskoga borbenog aviona je projekt cijele države i dugoročna strateška odluka. U pitanju je važan projekt, visoke financijske vrijednosti. U pitanju je ogroman novac, to je nadstranačko pitanje koje traži potporu i pozicije i opozicije. Zato je važno da se Odbor za obranu uključi u cijeli proces. Situacija po pitanju stanja borbenog zrakoplovstva zahtjeva pametno, pažljivo, ali i žurno djelovanje. Riječ je o složenom poslu i samo ozbiljna ponuda i podrška u vojnom i političkom smislu dolazi u obzir", rekao je ministar Krstičević.

 

Priredila: Lorena Tulić

Izvor: MORH

Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija

 

 

Novosti iz domovine

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 222 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com