Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

HRVATSKA

"Čast nam je što smo zajedno s drugim vojarnama Hrvatske vojske povezali naša srca s Vukovarom i Škabrnjom"

 
Zemunik
 

 

Novosti iz Domovine

 

 

Povodom 28. obljetnice stradavanja Vukovara i Škabrnje pripadnici Hrvatske vojske iz vojarne “Pukovnik Mirko Vukušić” iz Zemunika uključili su se u ponedjeljak 18. studenoga 2019. u humanitarnu akciju dobrovoljnog darivanja krvi pod nazivom “Hrvatska vojska za Vukovar i Škabrnju 2019”.

 

Današnja humanitarna akcija darivanja krvi uz sjećanje na žrtve Vukovara i Škabrnje još je jedan pokazatelj spremnosti Hrvatske vojske, koja je uvijek na raspolaganju svom narodu. 

...

Načelnik stožera 93. krila Hrvatskog ratnog zrakoplovstva (HRZ) pukovnik Boris Panić istaknuo je kako je Hrvatska vojska i danas na simboličan način potvrdila snažnu povezanost sa lokalnom zajednicom i ljudima u potrebi. “Čast nam je što smo zajedno s drugim vojarnama Hrvatske vojske povezali naša srca s Vukovarom i Škabrnjom”, naglasio je pukovnik Panić.

Sveukupno su prikupljene 54 doze krvi, a uz pripadnike zrakoplovnih postrojbi 93. krila i Središta za obuku HRZ “Rudolf Perešin” akciji su se priključili i djelatnici Pukovnije protuzračne obrane te ustrojbene cjeline Hrvatskog vojnog učilišta “Dr. Franjo Tuđman”, Zapovjedništva za potporu, Pukovnije vojne policije i Središnjice komunikacijsko-informacijskih sustava.

I ova akcija dobrovoljnog darivanja krvi organizirana je u suradnji s Odjelom za transfuzijsku medicinu Opće bolnice Zadar i Gradskim društvom Crvenog križa Zadar.

 

Zemunik

Priredila: Lorena Tulić

Izvor: MORH

 

 

 

Novosti iz domovine

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 336 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com