Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

HRVATSKA

Pronađene osobe policija je prevezla na kopno gdje ih je dočekala hitna medicinska pomoć koja ih je, zbog pothlađenosti, prevezla u osječki Klinički bolnički centar

 
Policija spasila migrante
 

 

Novosti iz Domovine

 

 

 

S nepristupačnog terena, okruženog nabujalom vodom, na području Kopačkog rita, Osječko-baranjska policija u petak je spasila skupinu sirijskih migranata, među kojima je bilo i dvoje djece, izvijestila je policija u subotu.

 

U petak oko 10 sati, u šumskom predjelu u blizini Aljmaša, policajci su tijekom redovne ophodnje pronašli 19-godišnjeg državljanina Sirije, koji je zatražio pomoć policije, jer se njegova obitelj nalazila na riječnom otoku Parka prirode Kopački rit.

...

Odmah po saznanju, policija je angažirala ophodne čamce koji su u vrlo kratkom vremenu pronašli tri žene, rođene 1973., 1998. i 1999. i dvoje djece, rođene 2016. i 2017., koji su se nalazili na nepristupačnom terenu, okruženi nabujalom vodom.

Pronađene osobe policija je prevezla na kopno gdje ih je dočekala hitna medicinska pomoć koja ih je, zbog pothlađenosti, prevezla u osječki Klinički bolnički centar (KBC).

Migranti su tijekom jučerašnjeg dana otpušteni iz bolnice.

Utvrđeno je da je riječ o državljanima Sirije, koji su izrazili namjeru za podnošenjem zahtjeva za međunarodnom zaštitom u Republici Hrvatskoj te su prepraćeni u Prihvatilište za tražitelje međunarodne zaštite u Zagrebu, ističu u policiji.

Priredila: Lorena Tulić

Izvor: Hina

 

 

Novosti iz domovine

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 294 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com